ELS NOSTRES SERVEIS

En Servhos Càtering treballem exclusivament per a satisfer el seu encàrrec. Servhos compta amb el millor equip d’especialistes, decoradors i organitzadors d’esdeveniments.

Esdeveniments i càterings per a empreses

Li convidem a conèixer el nostre càtering amb tot el sabor del menjar casolà. Oferim un servei integral de càtering, flexible, innovador i professional, perquè la seva Institució sumi un excel.lent benefici.

Treballem sota les modalitats de viandes, cuina in-situ i provisió de refrigeris.

El transport dels nostres menús es realitza en vehicles isoterm i isoterm-refrigerats la qual cosa garanteix la qualitat durant el seu trasllat.

Càtering per particulars

Servhos es diferencia d’altres empreses pel seu servei de cuina, ja que treballem exclusivament per a satisfer el seu encàrrec.

Si vostè ho prefereix podem cuinar en les seves instal.lacions. Elaborem per a vostè des d’una especialitat internacional fins a un picnic en ple camp.

Comptem amb 30 anys d’experiència en aquest sector i per això sabem i entenem les necessitats dels nostres clients.

Càtering per a noces

Si necessita organitzar banquets a Barcelona temàtics o amb alguna especialitat en concret, des de Servhos el podem ajudar en tot el que necessiti.

Pot organitzar unes noces en el lloc on vostè prefereixi. Nosaltres ens encarreguem de la decoració de les taules, de la distribució dels plats i de servir als seus convidats ja que disposem d’un personal qualificat, experimentat i molt professional.

Consulti els nostres serveis de càtering Barcelona per a tot el que necessiti quant a l’organització i preparació, nosaltres ens ocupem de respondre a les seves preguntes i els seus dubtes.

 

Les nostres especialitats

Gaudeixi de les més exquisides varietats en tota mena de menjars. Deixi’s assessorar per professionals que fan de la degustació i del menjar, un art.

Coffee Breaks

Aperitius

Cocktails

Lunch

Esmorzars de treball

Sopars de gala, etc.

Descobreix els nostres clients i els llocs emblemàtics

Coneix on realitzar el teu esdeveniment

Sol.licita el teu pressupost de càtering per a Barcelona

Contacta’ns

RESTAURANT LA TERRASSA DE BONANOVA

En el nostre restaurant descobriràs un ampli, acollidor i selecte espai on venir a gaudir del nostre menú diari entre setmana i podràs organitzar qualsevol tipus d’esdeveniment.

Anar al restaurant